Tjänster

IR Events

Inderes/Financial Hearings genomför visuellt högklassiga events av fysisk virtuell- och hybrid karaktär. Våra skräddarsydda koncept, där vi står för allt från planering till produktion, kan förverkligas varhelst ni önskar. Över 300 börsbolag förlitar sig på oss som leverantör av krävande lösningar för alla sorters möte inom IR. Våra kunder vet att vi är den bästa partnern för den som har höga krav på sin kommunikation med investerare, analytiker, journalister och institutioner. Alla våra sändningar görs med utmärkt data- och leveranssäkerhet.

Våra kontor och eventstudios ligger i Stockholm och Helsingfors, men våra interaktiva lösningar är tillgängliga oberoende var du än befinner dig.

Eventproduktion

Vi är experter på högklassiga events. Det gäller oavsett om det är av fysisk, virtuell eller hybrid karaktär. Våra eventplanerare hjälper er varje steg på vägen, med allt från planering till produktion, samt tekniska detaljer.

Bolagsstämmor

Våra helhetspaket möjliggör en organisering av lagstadgade bolagsstämmor på ett tillgängligt, kostnadseffektivt och ansvarfullt sätt. Vårt tjänstepaket innehåller alla de funktioner och element en traditionell bolagsstämma har. Vi erbjuder möjligheter till säker autentisering och röstning, samt kommunikation mellan deltagarna i stämman.

Vår service täcker hela processen: från planering, till efterarbete enligt gällande direktiv. Vi tillgodoser gärna era specialönskemål och filar alltid lite extra på detaljerna som gör ”det”. Vi skräddarsyr den helhet precis ert bolag önskar!

Kapitalmarknadsdagar

Varje år producerar vi över 100 CMD-events runt om i Europa. Våra kunder vet att vi är den bästa partnern då kraven på smidighet, kvalitet och leveranssäkerhet är höga, oberoende av format. Vi levererar skräddarsydda helheter för både hybrid- och virtuella events.

Presskonferenser

När oförutsedda saker händer kan det uppstå behov av att kommunicera snabbt med marknaden. Då kan vi sätta upp en sådan och ni kan ha allt klart för en inbjudan inom 30 minuter. Vi kan också ge er alla detaljer för en kommande presskonferens som ni inte har spikat ett datum för.

Vår virtuella evenemangplattform Videosync

Vårt mål att föra samman investerare och företag kräver att vi kan leverera IR-events på ett informationsrikt, datasäkert och tekniskt högklassigt sätt. Därför utvecklade vi plattformen Videosync, som numera används för virtuella och hybrida investerarevenemang i över 300 nordiska börsbolag.

Videosync erbjuder:

  • Den mest intuitiva användarupplevelsen på marknaden för video- och audiocasts.

  • En globalt skalbar distributionsinfrastruktur som levererar högklassigt innehåll till allmänheten, oavsett plats och terminalutrustning.

  • En datasäker och GDPR-kompatibel plattform.

  • Mångsidig Q&A-funktionalitet och enkel modereringsupplevelse.

  • Publikens deltagande kan berikas exempelvis med innehållsreaktioner och gallupar.

  • Plattformen erbjuder mycket omfattande åskådarstatistik.

Kontaktinformation