Tjänster

IR -events

Inderes’ dotterbolag Flik genomför visuellt högklassiga events av både virtuell- och hybrid karaktär. Våra skräddarsydda koncept, där vi står för allt från planering till produktion, kan förverkligas varhelst ni önskar. Över 100 börsbolag förlitar sig på oss som leverantör av krävande videokommunikationslösningar. Våra kunder vet att vi är den bästa partnern för den som har höga krav på visuellt avancerad webstreaming med utmärkt data- och leveranssäkerhet.

Våra kontor och eventstudion ligger i Stockholm och Helsingfors, men våra interaktiva lösningar är tillgängliga oberoende var du än befinner dig.

Eventproduktion

Vi är experter på högklassiga events av både virtuell- och hybrid karaktär, som garanterat tilltalar era kunder och intressenter. Våra eventplanerare hjälper er varje steg på vägen, med allt från planering till produktion, samt tekniska detaljer.

Delårsrapporter

Under fjolåret producerade vi mer än 250 stycken webcastsändningar.

Formatet är uppskattat bland målgruppen och förbättrar med all säkerhet bolagets investerarkommunikation. En delårsrapport producerad av oss, når garanterat den tilltänkta målgruppen och får automatiskt en bred spridning. Vi är den enda leverantören på marknaden med direkttillgång till Inderes’ plattform och community på över 75 000 investerare.

Virtuella bolagsstämmor

Våra virtuella helhetspaket möjliggör en organisering av lagstagade bolagsstämmor på ett tillgängligt, kostnadseffektivt och ansvarfullt sätt. Vårt tjänstepaket innehåller alla de funktioner och element en traditionell bolagsstämma har. Vi erbjuder möjligheter till säker autentisering och röstning, samt nätverkande mellan deltagarna i stämman.

Vår service täcker hela processen: från planering, till efterarbete enligt gällande direktiv. Vi tillgodoser gärna era specialönskemål och filar alltid lite extra på detaljerna som gör ”det”. Vi skräddarsyr den helhet precis ert bolag önskar!

Kapitalmarknadsdagar

Varje år producerar vi över 30 CMD-events runt om i Europa. Våra kunder vet att vi är den bästa partnern då kraven på smidighet, kvalitet och leveranssäkerhet är höga, oberoende av format. Vi levererar skräddarsydda helheter för både hybrid- och virtuella events.

Vår virtuella evenemangplattform Videosync

Vårt mål att föra samman investerare och företag kräver att vi kan leverera IR-events på ett informationsrikt, datasäkert och tekniskt högklassigt sätt. Därför utvecklade vi plattformen Videosync, som numera används för virtuella och hybrida investerarevenemang i över 300 nordiska börsbolag.

Videosync erbjuder:

  • Den mest intuitiva användarupplevelsen på marknaden för video- och audiocasts.

  • En globalt skalbar distributionsinfrastruktur som levererar högklassigt innehåll till allmänheten, oavsett plats och terminalutrustning.

  • En datasäker och GDPR-kompatibel plattform.

  • Mångsidig Q&A-funktionalitet och enkel modereringsupplevelse.

  • Publikens deltagande kan berikas exempelvis med innehållsreaktioner och gallupar.

  • Plattformen erbjuder mycket omfattande åskådarstatistik.

Kontaktinformation

Peter Sergel

COO, Sweden
peter.sergel@inderes.com
+46 728880177

Peter Westerlund

COO, FLIK
peter.westerlund@inderes.com
+358 41 536 0127